Vervolg mooie zon/moederdag

zodat je van bovenaf de waterval kon zien. En daarna klommen we naar beneden waar the creek zachtjes voort kabbelde. Ik zal wat foto’s hiervan meesturen zodat jullie toch ook een beetje mee kunnen genieten

Nadat we weer overhit in de auto zaten, gingen we op weg naar Bjelke Petersen Dam. Hier hebben we vorige week ook gewaterskied. Maar op weg hiernaar toe hebben we eerst geluncht in een schattig klein cafeetje in Goomeri. Op weg naar de dam reden we door het gebied van de wineries; uitgestrekte wijngaarden overal waar je keek. Bij de dam was het best wel druk… Allemaal families die hun moeder meenamen om te barbecuen (bbq’s staan hier gewoon standaard en kun je gratis gebruiken). Gelukkig was het op het meer zelf bijna niemand te zien. Dus de surfplanken konden het water in, deuren van de auto open, muziek hard aan, handdoeken uitgerold op de trailer: klaar voor een middagje in de zon!

Toen we weer terug waren in Murgon, gingen we op kangaroo jacht. De buren bezitten een groot stuk land aan het eind van de straat en hier zouden sochtends en savonds heel veel Kangaroos zitten! Maar natuurlijk wanneer wij gaan kijken is er net één grote kangaroo te zien 500 meter verderop…. Dus we gaan het morgenavond, na onze schooldag, opnieuw proberen!!!

xx Myrthe
image

Mijn locatie .