Verbrande poffertjes én vingers

Vandaag alweer begonnen aan onze laatste schoolweek hier… We beginnen stiekem te hopen dat we ziek worden zodat we helaas niet terug kunnen vliegen haha! Na tien minuutjes rollclass met de hele jaarlaag, een algemeen begin met wat mededelingen, en twee uurtjes bio voor Myrthe en visual arts, waarin ik weer heerlijk watervallen en palmbomen heb geschilderd, voor mij hadden we weer bridges. De les was weer even nutteloos als de voorgaande, waarin iedereen in het lokaal zit, maar er echt niks gebeurd! Wel was het dit keer een stuk gezelliger omdat we werden uitgenodigd mee te kaarten met een groepje jongens. Nadat we het spel door hadden, het was pesten maar dan met een paar andere kaarten bij de gebruikelijke regels, lukte het ons zelfs een paar potjes te winnen. Na de eerste pauze nog een uurtje legalstudies en daarna agriculture, waarin we de biggen en koeien weer hebben gewogen. Daarna moesten we met de koeien gaan lopen, en uiteindelijk vertrouwden ze t kleinste en makste kalf aan mij toe! Ook heeft de agriculture lerares ons uitgenodigd om een keer naar haar kangaroe-wezen-opvang te komen waar ze verschillende kangaroes heeft die we de fles kunnen geven! Na de pauze nog twee uurtjes engels en de schooldag was alweer voorbij! Weer thuis hebben we nog lekker even in de zon gezeten, en zijn we rond een uur of zes aan de poffertjes begonnen. Dit was subtiel gezegd niet zo’n heel groot succes… Greg’s keukenuitrusting is niet heel uitgebreid, en met het blik dat we op de markt gekocht hadden brandden ze bijna allemaal aan. Ook de koekenpan was geen succes, en de boter bleek zout te zijn dus lekker waren de poffertjes ook niet echt… Myrthe pakte ook nog eens het bord vast dat net uit de oven kwam, en zit dus al een paar uur met dr vinger in ijskoud water… Uiteindelijk hebben we het plan maar omgegooid en zijn het pannekoeken geworden! Het internet hier is alleen niet zo’n succes, en gaat steeds moeilijker doen, dus het kan soms wat langer duren tot we weer updaten. Liefs, Iris

Mijn locatie .