Reuzenkakkerlak

Nog maar 3 schooldagen te gaan…. En we moeten nog zoveel doen… Net nu we de andere studenten wat beter gaan leren kennen moeten we eigenlijk al weer naar huis. Dus Iris en ik zijn hard bezig om maandag de griep te krijgen of een been te breken, zodat we “helaas” niet naar huis kunnen en onze middelbare gewoon hier af kunnen maken en hier naar de uni kunnen gaan. (Hint hint naar een bepaald persoon op het stedelijk gym). Oké sorry dát was even mijn preek van vandaag. Maar wat we verder hebben gedaan ehh, eigenlijk was het voor het eerst zowaar een normale schooldag. We hebben alle lessen gevolgd, opgelet tijdens de les en Iris heeft nog een aanvaring gehad met een reuzen kakkerlak (waar de Australische studenten natuurlijk enorm om moesten lachen en het meteen op Facebook hebben gepost). Na school hadden we even tijd om in de zon te zitten om vervolgens om te kleden en naar een gezamenlijke bijeenkomst van de Rotary en Lions te gaan. Hier waren we gast sprekers vanavond, dus na een kort verhaaltje in het Nederlands en Engels hebben we ons filmpje laten zien. Iedereen vond het echt geweldig; vooral de sneeuw op school, de fietsen en de blote voeten op het ijs :-). We hebben allebei een vaantje van en de lions en de Rotary gekregen. Ook zijn we gevraagd om morgen en vrijdag een presentatie te doen op basisscholen en morgen middag gaan we naar een farm, van de opa van Becci (ook uit year 12), om te quad rijden en bij mini biggetjes enzo te kijken! Dus we hebben nog een drukke maar super leuke week voor de boeg en voor de zoveelste keer ik wil eigenlijk niet terug…!

Xx Myrthe

Mijn locatie .