Mooie zon/moederdag

Vandaag is het weer mijn beurt om wat over deze mooie zon(/moeder)dag te vertellen! Vanochtend zijn we eerst naar de markt in Murgon geweest. Deze is een keer per maand en dan staan er allerlei kraampjes (dit stelde niet heel veel voor hoor), maar Iris heeft hier wel van die mooie stenen gekocht die alleen in Australië voor komen!! Vervolgens hadden we weer de trailer met surfboards achter de auto gehangen en gingen we onderweg naar de Kimbombi Falls. Dit was echt zo extreem mooi!!! Het is een soort natuurgebied met allemaal rotsen, overhangende bomen en een waterval. Normaal stroomt er blijkbaar nauwelijks water en zijn de bomen en struiken allemaal bruin, maar vanwege de regen vorige week was het echt super mooi! Er liep een trap naar beneden halverwege de rotsen en daarna kon je nog zelf verder klimmen over de rotsen. Eerst ging ik omhoog (toen volgden toch ook maar Greg en Iris op haar slippers

Mijn locatie .