Laatste schooldag

Vandaag was heel dubbel! Afgelopen twee weken op school, en vooral de laatste paar dagen, waren zo verschrikkelijk gezellig dat we er echt van balen dat we niet langer kunnen blijven! Vandaag bestond dus vooral uit heel veel foto’s maken, nog zo veel mogelijk met iedereen praten, en aan iedereen uitleggen dat we écht nog niet weg willen en dat we Murgon, ondanks dat het niet de meest bruisende stad is,toch ook erg mooi vinden.

Vanochtend was het nog even haasten, omdat we pas om acht uur wakker werden, allebei nog moesten douchen, en om half negen aan moesten lopen richting school. Maar het is gelukt!
Na de eerste paar uur zijn we naar de laatste basisschool gegaan, deze was wat groter dan de vorige, en de kinderen durfden meer vragen te stellen dus dat was leuk! Bovendien hadden we wat kleine kadootjes van de Murgon state highschool om weg te geven, dus dat maakte ze zeker enthousiast! Toen Myrthe, Greg en de lerares al naar buiten liepen werd ik ineens omsingeld door allemaal kleine kindjes die mn hand vast pakte en vragen stelde als ‘do you have a cat? I have cats! ‘ Heel aandoenlijk!

Weer terug op school hebben we in de pauze nog even van door Kristell zelfgemaakte marshmellows kunnen genieten en de leraren flink geirriteerd omdat ze niet blij waren met alle foto’s die gemaakt werden…
Tijdens mn laatste twee uren, wiskunde, kreeg ik de toets van vorige week terug, een A! , ik denk dat ik school hier echt maar moet afmaken, blijk ik nog een waar wiskunde talentje haha! Na nog wat typisch australische filmpjes te hebben gekeken was ons schoolavontuur in Australië alweer voorbij… Myrthe had tijdens haar laatste twee uur nog een extra foodparty, waarin de leraar donuts en frietjes met een of andere kaassaus had meegebracht.
Na de allerlaatste foto’s en knuffels was iedereen snel weg omdat ze de schoolbus moesten halen. Wij zijn nog iets langer gebleven en hebben nog een filmpje gemaakt van de school. Toen we bij de agriculture farm aankwamen om daar te filmen was de boer saar net de bewsten aan het voeren, en kregen we wat voer om de alpaca’s te lokken, dit was niet zo’n goed idee… Ten eerste greep ik een dode muis mee toen ik een handje voer uit de bak pakte, en vervolgens werd Myrthe twee(!) keer ondergespuugd door een alpaca! Dit heb ik dan wel weer op film staan…
Thuis hebben we alle lieve berichtjes op facebook zitten lezen en heel erg zitten balen dat de schoolweek nu al om is! (Dus meneer Bruning, als u dit leest, wij zijn heeel gelukkig te maken met een mailtje dat we er nog een weekje achteraan kunnen plakken!)
‘s Avonds hebben we nog een paar spelletjes gespeeld met zn drieeen, en Myrthe en Greg liggen al op bed, wat ik zo ook maar snel ga doen want morgen vertrekken wie hier al om half acht richting the Australian zoo!
Liefs, Iris

Mijn locatie Beuningen, Gelderland, Netherlands.