Dag Australië

Dit is alweer het eind van ons avontuur… Voor mijn gevoel, en ik denk dat ik ook namens Myrthe kan spreken, is het nog geen week geleden dat we in Brisbane uit het vliegtuig stapten.
Nu zitten we in Dubai bij de gate te wachten, op weg naar huis.
Het tijdsverschil is lekker verwarrend, in Australië, dus volgens ons gevoel, is het twaalf uur smiddags, terwijl het hier in Dubai zes uur ‘s ochtends is, en in Nederland vier uur ‘s ochtends. T is dus wel drie keer nadenken als je wil zeggen hoe laat het is!
De afgelopen twee dagen zijn nog sneller gegaan dan de rest van de (bijna een) maand. Zondag ochtend werden we wakker met de hoop te kunnen surfen, maar helaas stonden we op met het door het nieuws beloofde weer ; regen, wind en vooral geen zon. Na een ontbijtje aan het strand, en na nog even over het strand gelopen te hebben waren onze broeken en voeten fijn nat en konden we zo in de auto op weg naar Brisbane. In Brisbane scheen waarempel de zon tussen de regenbuitjes door, en hebben we lekker even door Brisbane gewandeld, een erg mooie stad! Tussen de middag hebben we met uitzicht op de rivier en de skylinde van Brisbane geluncht met Rhys en Alison, de kinderen van Greg. DIt was erg gezellig! Daarna hebben we ingecheckt in ons hotel, opnieuw met een prachtig uitzicht (verdieping 23!). ‘s Avonds hebben we even door het stadscentrum gelopen en daarna niet meer zo gek veel gedaan. Zondagochtend moest Greg als vroeg weg naar een vergadering in Brisbane en hebben Myrthe en ik op ons gemak uitgecheckt en vervolgens lekker de hele middag geshopt. Heel relaxt shoppen was het alleen niet omdat we allebei een heel lijstje van souvenirtjes hadden die we af moesten wetken, en natuurlijk was de helft van de dingen moeilijk te vinden. Maar net voordat Greg terug kwam van zijn vergadering hadden we gelukkig alles kunnen vinden! Na al onze aanwinsten in onze koffer erbij gepropt te hebben gingen we richting het vliegveld. Ik was vergeten mn vaste reispilletje te nemen, dus het was een erg prettige reis… Na nog even door het winkelcentrum vlakbij het vliegveld rondgelopen te hebben moesten we er dan echt aan geloven: op weg naar huis!

We hebben echt de meest geweldige maand ooit gehad, heel veel lieve, leuke nieuwe mensen ontmoet, nieuwe dingen gezien, en supergave dingen gedaan!

Iedereen hartstikke bedankt voor het volgen en de leuke reacties, en we komen jullie in real life ook nog lastigvallen met alle foto’s en verhalen!

Tot snel!
Liefs, IrisCaloundra

Brisbane

Brisbane