Cutest thing I’ve ever seen

Vandaag dachten we dat het een normale schooldag zou zijn, maar al na 10 minuten kwam “Smithy”, the principal, onze klas in en vroeg ons om naar zijn office te komen. Hier kregen we te horen dat er vandaag een cross country run was. Dit is een beetje hetzelfde als de veldloop in Nederland. Scholen uit de hele regio kwamen naar Murgon High om hard te lopen en wij mochten bij deze run gaan helpen! We stonden samen Kristell en Taela bij een waterpunt, heerlijk in het zonnetje de hele dag! Dit was wel echt de ultieme manier om iedereen beter te leren kennen. In de schoolpauzes kwamen namelijk ook al hun vrienden, die wel gewoon les hadden, naar het waterpunt toe! Gelukkig wordt het steeds minder ongemakkelijk en beginnen we steeds meer mensen te kennen! Verder is er niet erg veel bijzonders gebeurd vandaag. Na school hebben we nog wat boodschappen gedaan en de South Burnett times gekocht. Iris had namelijk van een aantal docenten gehoord dat er weer een foto van haar in de krant zou staan! Ohh er was trouwens nog wel iets super schattigs gebeurd op school. Leon had Racquel op een super schattige originele manier gevraagd of ze met hem naar het graduation prom wilde! Het graduation prom is echt een big thing hier. Het is pas in november maar echt iedereen heeft het er nu al over. Maar oké Leon had dus 7 vrienden op een rijtje gezet in het lokaal waar Racquel les zou hebben. Elk van hen had een A4’tje in hun hand met een woord, samen vormde dit: will you be my partner 2 grad. En hij ging op zijn knieën en had bloemen. Racquel heeft ja gezegd!!

Voor de liefhebbers nog een foto van ons geweldig charmante uniform…. We hebben ook een uniform voor als het kouder is, maar Iris vind haar jas (ik heb een trui) zo lelijk dat het niet toonbaar zou zijn op een foto. Niet dat die van mij wel zo fashionable is, maar oké jullie willen graag uniformen zien (:

xx Myrthe

image image