Australia zoo

Goodbye Murgon hope to see you’s all again…! Dat was wat we gisterochtend om 7.30 in de auto zeiden. De koffers zijn al gepakt en hadden nog maar 2 nachtjes over in Australië. Met traantjes in m’n ogen reden we weg. Maar oké even geen triest gedoe meer. We waren immers op weg naar de Australia Zoo en daarna de kust! Het was iets meer dan 2 uurtjes rijden, dus Iris zat weer onder de drugs tegen wagenziekte ;). En op onze weg daarheen zijn we ook nog even gestopt bij Greg’s moeder. De zoo zelf was ook echt mooi! Enorm groot opgezet, allemaal van die grote bomen, een spectaculaire show in het crocoseum en een stuk waar koala’s en Kangaroos los rondliepen!!! Echt een koala die naar je toe komt rennen is echt het schattigste dat ik ooit gezien heb!!!! Vanaf nu zijn dat echt mijn lievelings dieren :). Rond 15.00 uur hadden we alles wel gezien en reden we door naar Caloundra, Sunshine Coast. Het plan was om te gaan zwemmen en zondagochtend te gaan surfen, maar dat is letterlijk in het water gevallen. De wind was extreem hard en het was ook nog koud. Dus nog een reden nu om weer terug naar Australie te gaan! We hebben maar wat boodschapjes gedaan, fish and chips gehaald en in het appartement lekker een filmavondje gehouden met “over the hedge” en “the heat”. Na de films was het onderhand wel bedtijd, maar Iris en ik sliepen nu op 1 kamer dus het duurde nog wel even voordat we idd sliepen…
Ik ga kijken of ik maandag nog wat kan posten, maar we vliegen om 21.00uur. En anders was dit mijn laatste post alweer… Super bedankt voor alle leuke reacties en Iris en ik zijn nog aan het bedenken of we een fotoboek of een film of zoiets gaan maken over de reis!
See ya!! xx Myrthe
image
image